heuvels

Jojo’s

23/12

Kerstmis

Over enkele dagen is het Kerstmis. Jammer genoeg wilt dit ook zeggen dat jullie leiders weer in de boeken moeten vliegen voor hun eigen examens.
GEEN chiro. Geniet van de vakantie en prettige feestdagen!


30/12

New year

Binnenkort start er weer een nieuw jaar vol goede voornemens. 1 van onze voornemens is om het goed te doen op school. Om hierin te kunnen slagen moeten wij helaas blokken vandaag. We zien de paniek in jullie ogen al: “Gaan onze liefste leiders ook tijdens nieuwjaar studeren?”. We kunnen jullie gerust stellen dat wij dan vanachter onze boeken kruipen en ook een stapje in de wereld gaan zetten. En ja, leider Laurens zal wat op leider Jonas letten, zodat hij niets doet dat jullie ook niet zouden doen. Een lang verhaal kort: GEEN CHIRO vandaag


06/01

Aspinamiddag!

Blokkerde Blokkerde Blok, vandaag is het Chiro, helaas niet met jullie eigen leiding!
De leiding is namelijk aan het BLOKKEN!


13/01

Oude Leiders

Blokkerde Blokkerde Blok, vandaag is het Chiro, helaas niet met jullie eigen leiding! Deze keer wel met zeer ervaren leiding, ze beginnen zelfs al wat grijs te worden!


20/01

Film

“Grootmoeder, waarom heb jij zo een grote handen?” “Om je beter te kunnen voelen” “Grootmoeder, waarom heb jij zo een grote ogen?” “Om je beter te kunnen zien” “Grootmoeder, waarom heb jij zo een grote oren?” “Om je beter te kunnen horen”… Vergeet vandaag je grote ogen en oren niet, je zal ze kunnen gebruiken! (Meer info volgt, indien nodig)


27/01

Schaatsen

Vandaag gaan we met de hele Chiro schaatsen te Liedekerke! Meer info volgt!


03/02

Zwemmen

Vandaag gaan we zwemmen! Meer info volgt!


10/02

Laddercompetitie

De titel spreekt voor zich! Bereidt jullie allen voor op de grootste strijd van jullie Jojo-carrière!


17/02

Koningzoektocht

De Koning van België is verdwenen en nu hebben onze jojo’s de taak gekregen hem te gaan zoeken. Zullen jullie in deze opdracht slagen? Jullie komen het vandaag te weten!


24/02

Grande Monopole

2 woorden: GROOT MONOPOLIE