heuvels

Toppers

23/12

Kerstmis

Over enkele dagen is het Kerstmis. Jammer genoeg wilt dit ook zeggen dat jullie leiders weer in de boeken moeten vliegen voor hun eigen examens.
GEEN chiro. Geniet van de vakantie en prettige feestdagen!


30/12

New year

Binnenkort start er weer een nieuw jaar vol goede voornemens. 1 van onze voornemens is om het goed te doen op school. Om hierin te kunnen slagen moeten wij helaas blokken vandaag. We zien de paniek in jullie ogen al: “Gaan onze liefste leiders ook tijdens nieuwjaar studeren?”. We kunnen jullie gerust stellen dat wij dan vanachter onze boeken kruipen en ook een stapje in de wereld gaan zetten. En ja, we zullen wat op leider Guus letten, zodat hij niets doet dat jullie ook niet zouden doen. Een lang verhaal kort: GEEN CHIRO vandaag


06/01

Aspi leiding

Blokkerde Blokkerde Blok, vandaag is het Chiro, helaas niet met jullie eigen leiding!


13/01

Oud-Leiding

Blokkerde Blokkerde Blok, vandaag is het Chiro, helaas niet met jullie eigen leiding! Deze keer wel met zeer ervaren leiding, ze beginnen zelfs al wat grijs te worden!


20/01

Film

“Grootmoeder, waarom heb jij zo een grote handen?” “Om je beter te kunnen voelen” “Grootmoeder, waarom heb jij zo een grote ogen?” “Om je beter te kunnen zien” “Grootmoeder, waarom heb jij zo een grote oren?” “Om je beter te kunnen horen”… Vergeet vandaag je grote ogen en oren niet, je zal ze kunnen gebruiken! (Meer info volgt, indien nodig)


03/02

Plons

De thermostaat is vorige zondag kapot gegaan en de verwarming is heel de tijd blijven aanstaan. De locatie van vorige week ziet er helemaal anders uit. Vergeet je zwembroek en goed humeur niet! Meer info volgt.


11/02

Smullen

Vergeet vandaag zeker je schort en kookmuts niet. We gaan iets lekkers maken vandaag (toch als het niet aanbrand). Wil je weten wat kom dan zeker naar de chiro!


17/02

Valentijn

Je hebt je (denkbeeldig) vriendinnetje al genoeg verwend. Laat ze nu maar thuis en kom je nog eens amuseren op de chiro.


17/02

Ik ben een bear.

Vandaag zijn we allemaal een bear. Toon dat je een echte man bent.