heuvels

Evenementen

25/11

Christus Koning


07/10

STARTDAG

Breng al je vriendjes mee naar onze startdag en laat hun proeven van de leukste Chiro in Gooik en omstreken

!


29/09

Jaarmarktfuif 2018

‘Et goan noe de met’ klinkt al jaren als muziek in onze oren. Onze jaarlijkse fuif wordt zoals ieder jaar een schitterende afsluiter van de jaarmarkt. Afspraak vanaf 21u30 in parochiezaal Familia (Bronnenweg 2, 1755 Gooik).


13/04

Uidekroeg

Op vrijdagavond 13 april houden we de 4e editie van Uidekroeg. Een streekbierenavond met onder andere live optredens, beats door plaatselijk DJ-talent, versnaperingen en … streekbieren natuurlijk! Meer info volgt.

Hopelijk ben jij er ook bij, @chiroheem Uidekrij!


03/03

Mosselkermis

Kom het eerste weekend van maart smullen van heerlijke mosseltjes of een lekker stukje vlees. We zien jullie graag komen @ons chiroheem! Allen welkom tussen 17u en 21u op zaterdag en(/of) tussen 11u en 15u op zondag.


23/09

Jaarmarkt – Jaarmarktfuif 2017Elk jaar is het op de laatste zaterdag van september jaarmarkt in onze gemeente Gooik. Heel het dorp barst dan van de sfeer en gezelligheid. Lekker eten en drinken, kraampjes, kermis, … Maar vooral ons standje op de jaarmarkt! Inderdaad, u leest het goed! Ook dit jaar zullen wij, chiro Uidekrij Gooik, weer van de partij zijn op de jaarmarkt! Zeker en vast een bezoekje waard dus!

Heeft de jaarmarkt je in de juiste stemming gebracht voor een goed feestje? Daar heeft chiro Uidekrij natuurlijk ook de juiste oplossing voor! ’s Avonds kunnen jullie jullie benen komen losgooien op onze jaarlijkse jaarmarktfuif! Een niet te missen feestje!!

Zie hier ons facebook-evenement!