3 April 2022

Wie van jullie heeft de beste moves en hoeft niets meer te leren van de echte Michael Jackson? Zorg er maar voor dat jullie leider Daan kunnen verslaan in een dance battle.

10 April 2022

We zullen iedereen eens tonen wat voor een ballen de Jojo’s hebben. Vandaag spelen we enkel balspelletjes.

17 April 2022

De leiders zijn nog steeds op zoek naar hun paaseitjes die de paashaas achter heeft gelaten in hun tuin. Vandaag is het dus jammer genoeg geen Chiro.

WEEKENDTIP: Vier eens Pasen in Bokrijk - Marie Claire

22 - 23 - 24 April 2022

Dit weekend organiseren we Kiosk en Uidekroeg. Meer info hierover op de Facebook. Aan alle papa’s en mama’s: “Jullie zijn allemaal welkom om te komen genieten!”. Aan de Jojo’s: “Wij hebben nog veel opkuiswerk, deze zondag geen Chiro. Tot volgende week!”.

Update: Het gewest Pajottenland voorziet vandaag ribbeldag in het bos van Gaasbeek. Dit is een gezamenlijke namiddag voor al de ribbels uit de buurt. Wij kunnen er jammer genoeg niet bijzijn, maar de meisjes leiding zal deze zondag voor de jojo’s zorgen. Afspraak om 14u aan het bos van Gaasbeek met €1 in de hand voor een vieruurtje. De jojo’s mogen terug opgehaald worden na een plezante dag om 17u.

1 Mei 2022

Vandaag verkennen we de wereld van jullie leiders, het café. Jong geleerd is oud gedaan zoals ze zeggen. Kom naar het Jojo kindercafé en leer alle caféspelletjes op een gekke manier.

Herinneringen aan mijn jeugd

8 Mei 2022

.lekniwpeons ed naa thcawrev nedrow eilluJ .neod naag gaadnav ew taw nedar la neihcssim ej nak nezel nennuk tbeh tid ej slA

15 Mei 2022

Leider Arthur heeft het grote ideeënboek van de jojo’s kwijtgespeeld. Hebben jullie ideetjes genoeg om een nieuw boek te vullen met allemaal toffe spelletjes? Zorg er voor dat jullie allemaal naar de Chiro komen met een origineel spelletje.

22 Mei 2022

 Kunnen jullie samen de leiders verslaan in hun favoriete spelletjes? TEAMwork makes the dreamwork!

29 Mei 2022

Jullie leiders hun examens zijn weer begonnen. Vandaag nemen de Aspi’s onze zware job nog eens over. Veel plezier en maak het hun maar eens extra moeilijk.

5 Juni 2022

De leiders zitten met zware examenstress en kunnen helaas niet naar de Chiro komen. Vandaag is het geen Chiro!

12 Juni 2022

Wij zitten nog altijd met onze neus in de boeken, de een al wat dieper dan de andere. Weeral geen Chiro vandaag, sorry boys!

19 Juni 2022

De oud leiding komt nog eens tonen hoe het er allemaal aan toe ging in de goeien ouwen tijd.

Hoe krijg je je pensioen in Portugal? — idealista

26 Juni 2022

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Meer info volgt op de Facebook of in de WhatsApp.

Subtropisch Zwemparadijs in Berlijn | Grootste ter wereld!