10 oktober 2021

Vandaag allemaal paraat! Sergeant Dante, kolonel Daan, luitenant Arthur en generaal Boom leiden jullie op tot soldaat. Vergeet hierbij zeker geen reserve kledij en wasgerief zodat je op het einde van de dag als een propere soldaat terug naar het thuisfront kan gaan.

17 oktober 2021

Hopelijk zijn jullie allemaal even dikke vrienden van elkaar. Vandaag zal je een compagnon krijgen voor de hele zondag en zullen jullie met tweetjes proberen de andere duo’s te overwinnen.

24 Oktober 2021

Joost van de jeugdraad voorziet vandaag een spel samen met alle kindjes van Gooik. Kom zeker naar de chiro om Chiro Uidekrij te versterken.

31 Oktober 2021

Zoals jullie misschien weten is het vanavond Halloween. Daarom heeft burgemeester Michel Doomst aan de jojo’s gevraagd om Gooik te beschermen tegen alle spoken en zombies. Kom zeker uitgeslapen naar de chiro, zodat jullie zelf niet in zombies veranderen.

Zombies kleurplaten | Leuk voor kids

7 november 2021

Wie is de sterkste, snelste, sportiefste jojo? Kom dit vandaag te weten in de Olympische Uidekrijspelen. Misschien neem je zelfs een gouden medaille mee naar huis.

11 november 2021

Vandaag is het Wapenstilstand. Dit wilt zeggen geen normale chirozondag. Er is wel een misviering in de kerk waar we met de chiro ook zeker aanwezig zijn om pastoor Piet een beetje te helpen.

14 november 2021

Kan jij leider Arthur van boven op de ladder stoten? Vandaag is het laddercompetitie en kom je best met zoveel mogelijk verschillende skills naar de chiro.

21 november 2021

Vandaag is het Christus Koning. Iedereen wordt verwacht in de mis met zijn beste zangstem. In de middag voorzien de kookouders ons van lekker eten en daarna spelen we een groot gezamenlijk spel in het bos.

28 November 2021

Wie van de jojo’s lijkt het meest op Bartel van Riet en heeft dus de meeste survival skills? Chirooooo!!!!

5 december 2021

Zijn jullie allemaal wel braaf geweest? De Sint komt op bezoek en naar het schijnt heeft hij veel zakken meegebracht dit jaar. Leider Boom heeft zeker al eentje gereserveerd.

Lieve Sint, wij willen graag een glijbaan', Jeroen van Rossum | Cartoon  illustraties, Cartoons, Sinterklaas

12 december 2021

Leider Daan heeft vandaag super veel zin in pannenkoeken, maar weet niet goed hoe hij ze moet klaarmaken. Ga jij hem vandaag een handje helpen? Als dit goed gebeurt volgt er misschien zelfs een verrassing.

19 december 2021

De laatste zondag van het jaar jojo’s geniet er nog van en tot volgend jaar.

26 december 2021

Iedereen een fijn Kerstmis en gelukkig Nieuwjaar! Spijtig genoeg wel geen chiro, maar geniet ervan!

Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar | KSV De Ruiter