11 oktober

Vandaag halen we de grote oude spelletjesdoos nog eens van onder het stof op onze pakzolder. Kom zeker naar de chiro om te kijken wat deze doos vol plezier allemaal voor ons in petto heeft
18 oktober

Vergeet vandaag zeker je hamer, zaag en gereedschapskoffer niet. Kleur deze kleurplaat alvast in en wie weet bouwen wij jouw boomhut wel in het echt vandaag!

25 oktober

Het leger heeft gebeld en ze hebben nog een tank nodig. Kan jij slagen voor deze harde en moeilijke proeven van het leger? Kom naar de chiro en ontdek of jij een goede militair zou kunnen zijn.

1 november (begin herfstvakantie)

Er is vorige nacht tijdens halloween een moord gebeurt op de chiro. De politie heeft aan de jojo’s gevraagd of ze kunnen helpen met de zoektocht naar de dader. Breng zeker je speurneus mee naar de chiro en dan kunnen we allemaal samen de dader pakken!

8 november

Een ladder gaat omhoog en naar beneden, maar wie staat er op het einde van de zondag helemaal bovenaan?

15 november

Tennis-, voet-, petanque-, rugby-, volley-, … Weet jij al met wat we vandaag gaan spelen?
22 november

  • Christus Koning

29 november

Vandaag komen we te weten welke jojo het beste kan zoeken. Misschien moeten we wel zoeken naar een schat of naar leider shpek zijn schoenen. Kom het deze zondag ontdekken

 

6 december

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Wie dit jaar braaf geweest is zal niet in de zak vliegen!
13 december

Hopelijk geven ze sneeuw en kunnen we gaan sleeen. Als er geen sneeuw is gaan we natuurlijk ook plezier beleven (misschien ook wel met een slee)
20 december

  • Voor een laatste keer dit jaar gaan we een zondag vol plezier beleven!