4 oktober

Vandaag maken jullie gebruik van de technologie om elkaar terug te vinden. Breng zeker jullie GSM en een emmer mobiele data mee om deze namiddag te overleven.

 

11 oktober

Dit jaar zitten er blijkbaar een pak slimme koppen bij ons in de groep. Het wordt tijd om dit eens te testen en over te gaan tot de eerste vraag in deze super spannende quiz. 

18 oktober

Heb jij het ooit al eens willen opnemen tegen jouw leiding in verschillende games? Vandaag is het jouw moment om boven hen uit te blinken op het podium. 

25 oktober

Waarom een blinddoek aandoen vandaag? Huh waar zitten wij? Hoe geraken wij ooit op tijd terug? Deze vragen zullen jullie vandaag zeker en vast stellen want wij hebben een droppingske voorbereid. 

31 oktober

Vandaag is het het feest van Seba. Het is de dag waarop de enge mensen de straat op lopen en mensen doen verschieten. Iedereen welkom op deze halloweenavond! Meer info volgt 🙂 (mopje flauw mopje he Seba)

1 november

Wie kan zichzelf vandaag uitroepen tot Mister Monopoly of De Grootste Lachende Meneer in Lach je Rijk? 

8 november

Overleven op een onbewoond eiland? Niet gemakkelijk, ga daar maar vanuit!

 

11 november

Wapenstilstand, meer info volgt!

15 november

Trek jouw legeruniform maar aan want vandaag mag jij bewijzen dat jij jouw lidmaatschap in de groep Kerels wel waard bent! Legerdag! Breng verse kledij mee + wasgerief

22 november

Christus Koning, meer informatie volgt!

29 november

Kan jij de moordenaar vinden? Cluedo, het spel voor iedere Kerel!

6 december

Oh, Sint Nikolaas, Sint Nikolaas. Meer info volgt!